Hoe leg ik afspraken vast?

U kunt uw afspraken/lessen/trainingen/evenementen vastleggen in LEA en deelnemers hieraan toevoegen. Ga naar Verwerking > Afspraken

Als u klikt op de knop Nieuw legt u een nieuwe afspraak vast.

U kunt deze afspraak een naam geven, één datum met tijden of een reeks van data met tijden.

Tevens kunt ook ook direct de gewenste aanwezigen aan deze afspraak koppelen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deze afspraak te publiceren aan de leden in een besloten omgeving zodat de leden zichzelf aan gepubliceerde afspraken kunnen aanmelden.